Професионални курсове І-ва, ІІ-ра и ІІІ-та квалификационна степен, Кандидатстудентски курсове. За повече информация тел:032/64-23-23. За изпращане на съобщение до администратора на сайта натисни тук или на този email.

Подготвителни курсове за кандидатстване след 7 /седми/ клас

Курс по МАТЕМАТИКА за кандидатстване след 7 клас ще започне през месец октомври 2018г. Преподавателят е с голям професионален опит като експерт математика, както и автор на учебници и учебни помагала. Кандидат гимназистите ще получат необходимите знания за успешно представяне на изпита. Подготовката е изцяло съобразена с учебните програми на Министерството на образованието и формата на Националното външно оценяване по Математика. Курса се провежда в сградата на Национална търговска гимназия - Пловдив. Продължителност на курса - 100 учебни часа. С възможни отстъпки: при ранно записване до 31.08.2018г. и при плащане на цялата сума.

 

Курс по Български език и литература за кандидатстване след 7 клас ще започне през м. октомври 2018г. Преподавателят е с голям професионален опит като учител по Български език и литература, както и съавтор на учебници и учебни помагала. Кандидат гимназистите ще получат необходимите знания за успешно представяне на изпита. Подготовката е изцяло съобразена с учебните програми на Министерството на образованието и формата на Националното външно оценяване по Български език и литература. Курса се провежда в сградата на Национална търговска гимназия - Пловдив. Продължителност на курса - 120 учебни часа. С възможни отстъпки: при ранно записване до 31.08.2018г. и при плащане на цялата сума.